Cruciale bescherming voor uw IT omgeving

SDS ICT biedt u beveiligingsoplossingen die in staat zijn om uw infrastructuur te bewaken, bedreigingen, inbraakpogingen, systeemafwijkingen, slecht geconfigureerde applicaties en ongeautoriseerde gebruikersacties te detecteren.

Daarnaast is het o.a. ook belangrijk om uw personeel aware te maken op het gebied van cyber dreigingen. Dit kunt u oplossen door samen met ons security awareness trainingen op te zetten.

Neem contact met ons op om samen met ons de tactiek te bepalen om uw IT omgeving te beschermen. We staan graag voor uw klaar.

 

Security awareness

Met de security awareness trainingen van SDS ICT worden uw medewerkers de beste verdedigingslinie tegen hackpogingen en cyberaanvallen. Mensen maken fouten, dan kan u niet voorkomen. U kunt wel voorkomen dat uw medewerkers geen kennis hebben op het gebied van security en awareness. Onze trainingen zijn erop gericht dat u gewoon uw werk veilig kan doen. Hierdoor creëert u bewustwording op het gebied van informatiebeveiliging. Erg belangrijk in deze tijd, waarin datalekken orde van de dag zijn!
U kunt onze training eenmalig afnemen maar ook als een dienst (Awareness as a Service). ----

 

Managed Security Monitoring

SDS ICT biedt u een beveiligingsoplossing die in staat is om uw infrastructuur te bewaken, bedreigingen, inbraakpogingen, systeemafwijkingen, slecht geconfigureerde applicaties en ongeautoriseerde gebruikersacties te detecteren.
Ook kunnen we u van dienst zijn in het kader voor respons op incidenten en naleving van de regelgeving.